مصرف آجیل و سلامت مغز نوزاد

اخبار پزشکی و سلامت / پزشکان اسپانیایی در بررسی‌های خود مشاهده کردند که مصرف آجیل در دوران بارداری توانایی شناختی را در کودکان بهبود می‌دهد. در این مطالعه ۲۲۰۸ کودک تحت بررسی قرار گرفتند. مادران این کودکان به پرسش‌هایی در مورد نوع مواد غذایی مصرفی در سه ماهه نخست و پایانی بارداری پاسخ دادند. همچنین عملکرد کودکان آنان در سنین ۱.۵، پنج و هشت سالگی به لحاظ توانایی‌های حرکتی و فکری مورد ارزیابی قرار گرفت.

محققان در بررسی‌های خود مشاهده کردند کودکان مادرانی که در دوران بارداری به طور میانگین در طول هفته ۷۴ گرم آجیل مصرف داشته‌اند در تست‌های توانایی‌های حرکتی و فکری عملکرد بهتری داشته‌اند. همچنین متخصصان اسپانیایی در این آزمایش‌ها فاکتورهای تاثیرگذار همچون سن مادر، وضعیت اقتصادی-اجتماعی، استعمال سیگار و مواد الکلی و موارد دیگر را در نظر گرفتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *