کدام میوهها ویتامین D دارند؟

پایگاه خبری و تحلیلی رشد ( roshdnews.ir ) میوهها هم ویتامین D دارند؟/ معرفی ۶ منبع سرشار از ویتامین D
این میوه منبع خوبی از چربیهای سالم، فیبر و چندین ماده مغذی ضروری از جمله ویتامین D است. اگرچه محتوای ویتامین D در آووکادو نسبت به سایر منابع نسبتاً کم است، اما مصرف آن میتواند به دریافت این ویتامین کمک کند.
مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین D همیشه راه حل پیشنهادی برای متعادل کردن کمبود ویتامین D در بدن است. وقتی در مورد یک رژیم غذایی متعادل صحبت میکنیم، بدیهی است که میوهها و سبزیجاتِ حاوی ویتامین D پایه اصلی آن هستند.
به گزارش خبرآنلاین، برای دریافت ویتامین D از طریق تغذیه، ابتدا باید مناسبترین منابع را شناسایی کنید. در ادامه فهرستی از میوههای حاوی این ویتامین به شما معرفی میشود که با گنجاندن آنها به رژیم غذایی و مصرف روزانه میتوانید ویتامین D موردنیاز بدن را تأمین کنید.
آووکادو: این میوه منبع خوبی از چربیهای سالم، فیبر و چندین ماده مغذی ضروری از جمله ویتامین D است. اگرچه محتوای ویتامین D در آووکادو نسبت به سایر منابع نسبتاً کم است، اما مصرف آن میتواند به دریافت این ویتامین کمک کند.
کیوی: کیوی به عنوان یک میوه استوایی سرشار از مواد مغذی ضروری از جمله ویتامین C، ویتامین K و فیبر است. کیوی همچنین حاوی مقدار کمی ویتامین D است که آن را به یک مکمل مغذی برای رژیم غذایی شما تبدیل میکند.
پرتقال: پرتقال به دلیل محتوای بالای ویتامین C خود معروف است، اما مقدار کمی ویتامین D را نیز برای بدن فراهم میکند.
موز: موز یکی دیگر از میوههای عالی غنی از ویتامین D است. این میوه همچنین منبع فوقالعادهای از منیزیم است که تولید ویتامین D در بدن را تحریک میکند. منیزیم بر سطح هورمون پاراتیروئید و شکل فعال ویتامین D تأثیر میگذارد؛ که هر دو تنظیمکننده قابل توجهی هموستاز استخوان هستند. مصرف یک یا دو عدد موز در روز توسط متخصصان بهداشت توصیه میشود.
انجیر: انجیر به عنوان منبع غنی از ویتامینهای D، C، A و B شناخته میشود. همچنین منبع طبیعی کلسیم و فسفر نیز هست. تحقیقات نشان میدهد کسانی که انجیر میخورند کمتر به بیماری قلبی، سرطان یا یبوست مبتلا میشوند.
پاپایا: پاپایا یک میوه گرمسیری غنی از ویتامینها و آنتی اکسیدانها است. در این میوه مقدار زیادی فیبر، فولات (ویتامین B۹)، ویتامین B۵، مس، منیزیم و پتاسیم وجود دارد. همچنین ممکن است مقدار کمی ویتامین D در آن یافت شود. از فواید پاپایا برای بدن میتوان به تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از سرطان، محافظت از سلامت قلب و کاهش التهاب اشاره کرد.
منبع: hexahealth