هنگام سرفه های زمستان این ماده رایج را نخورید

اخبار تغذیه و سلامت / یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی، اظهار کرد: این روزها بسیاری از افراد دچار آلرژی‌های تنفسی در فصل بهار بوده که با علائمی نظیر سرفه ترشحی همراه است. در اکثر موارد البته علت سرفه‌هایی که با خلط همراه باشد عفونت‌های باکتریایی است، مصرف نوشیدنی‌های گرم در تسکین سرفه بسیار موثر است. اما هدف اصلی در درمان چنین سرفه‌هایی که خشک نیستند، کاهش ترشح خلط و رقیق کردن آن است.

مهسا انصاری، تصریح کرد: برخی افراد در شرایطی که سرفه با خلط وجود دارد شیر گرم با عسل می‌نوشند. مطالعات نشان داده که مصرف شیر در چنین سرفه‌هایی سبب غلیظ تر شدن ترشحات گلو و در نتیجه ممانعت از خارج کردن خلط خواهد شد.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی، تاکید کرد: در هنگام سرفه‌های ترشحی و البته در مورد سرفه‌های خشک که ممکن است ترشحی نیز بشود مصرف شیر توصیه نمی‌شود. قهوه، نسکافه، چای پر رنگ، چای سبز، ادویه جات، سرخ کردنی ها همگی سبب تحریک بیشتر سرفه می‌شود. در برخی افراد مصرف موز نیز تحریک کننده است.

وی با تاکید بر اینکه آلرژی ناشی از آزاد شدن هیستامین است که نوعی واکنش سیستم‌ ایمنی بدن به عوامل خارجی است، گفت: این آلرژی می‌تواند به گرده گل یا میوه یا خاک یا هر ماده دیگری باشد. اگر آلرژی تان در حدی است که آنتی هیستامین می‌خورید یا اسپری بینی می‌زنید، مراقب برخی موادغذایی هم باشید، چون تولید هیستامین را بالا می برند.

انصاری ادامه داد: این مواد غذایی شامل خرما، کشمش، آناناس، مرکبات مثل پرتقال، لیمو، کیوی، توت فرنگی، آلو، بادمجان، زیتون، گوجه فرنگی و رب، ترشی و محصولات حاوی سرکه و اسفناج است.

منبع: صد آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *