ماجرای اخراج معلم قائمشهری و تکذیب بامزه معاون وزیر!

عصر ایران – روز ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران با خبرگزاری رسمی دولت جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) مصاحبه کرد و به زبان فارسی و خیلی صریح و کاملاً سلیس و همه فهم، اعلام کرد که خانم معلم قائمشهری که ترانه مبتذلی در کلاس او همخوانی شده بود، با تصمیم شورای نظارت اخراج شده است.

  بقیه ماجرا را هم که همه می‌دانیم؛ ولی امروز اتفاق بامزه‌ای افتاد و معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش اساساً از بیخ و بن، منکر ماجرای اخراج شد و گفت که موضوع را رسانه ها ایجاد کردند.

ماجرای اخراج معلم قائمشهری و مورد بامزه معاون وزیر!
ماجرای اخراج معلم قائمشهری و مورد بامزه معاون وزیر!
  اولاً خطاب به جناب ایشان می‌گوییم بهتر است به عنوان معاون وزیر آموزش و پرورش در جریان اتفاقات وزارت آموزش و پرورش باشید. مثلاً چه می‌شد شما هم مثل ده‌ها میلیون ایرانی متوجه می‌شدید  مدیرکل خودتان خبر اخراج معلم را داده است؟

  ثانیاً اگر در جریان هستید، چرا به دروغ رسانه ها را متهم می‌کنید؟ شما هم دیواری کوتاه تر دیوار رسانه پیدا نکرده‌اید؟!

 البته تقصیر شما نیست؛ تقریباً همه شما مسؤولان هر وقت گافی مرتکب می‌شوید، می‌اندازید گردن رسانه ها؛ مثلاً اگر بازار ارز دچار نوسان شود، می گویید رسانه‌ها بازار را هیجانی کردند وگرنه همه چیز در کنترل ماست! یا حرفی می‌زنید که نباید می گفتید و فوری می گویید رسانه ها تقطیع کردند و الا من که حرف زدنم را بلد هستم، یا اگر شد می اندازید گردن مترجم و خبرنگار که خوب منتقل نکردند و … .


  اما مورد شما با مزه‌تر است چون خبرگزاری رسمی دولت خودتان از زبان مدیرکل منصوب خودتان خبر اخراج را داده و هنوز ۵ روز نگذشته، می‌گویید  اساساً موضوع اخراج در کار نبوده و ساخته و پرداخته رسانه هاست!

  واقعاً چه فکر کرده اید؟ یعنی رسانه‌ها و از جمله خبرگزاری رسمی دولت، الکی و از پیش خودشان گفته اند یک معلم در یک مدرسه غیردولتی یک شهرستان اخراج شده است؟

  ثالثاً اگر واقعاً موضوع اخراج مطرح نبوده، پس مدیر کل آموزش و پرورش مازندران، خلاف واقع گفته که شورای نظارت تشکیل دادیم و معلم را اخراج کردیم؟ اگر این گونه است، چرا با مدیرکل‌تان برخورد نمی‌کنید که اطلاعات غلط داده به خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران و باعث تشویش اذهان و سیاه نمایی و از این حرف‌ها(!) شده است؟

  رابعاً اگر مدیر کل‌تان راست گفته و شما ناراست، توصیه می‌کنیم در یک اقدام تربیتی مبتنی بر اصول پرورشی (که متولی آن خودتان هستید)، خطای خود را بپذیرید و عذرخواهی کنید اما عجالتاً این بار را استعفا ندهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *