صدف؛ گنجینه‌ای از ویتامین‌ها و مواد معدنی

مقالات تغذیه و سلامت / انجمن تغذیه آلمان معتقد است که صدف‌ها یک غذای عالی هستند؛ زیرا سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین‌های با ارزش غذایی بالا است.
این انجمن آلمانی تاکید کرده است که صدف سلامت قلب را حفظ و به کاهش وزن و لذت بردن از چابکی کمک می‌کند.

صدف سرشار از ویتامین‌های A، B۱، B۲، B۶، B۱۲، C و D و مواد معدنی (آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر و روی) بوده و کالری کمی دارد؛ به گونه‌ای که ۱۰۰ گرم از آن حدود ۶۵ کالری دارد.

علاوه بر این، صدف حاوی اسید‌های چرب غیراشباع امگا ۳ است که باعث کاهش کلسترول بد و در نتیجه پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.

منبع: العین الاخباریه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *