اخبار سیاسی / عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در منطق اسلام کل حکومت نوکر مردم است. گفت: مردم نباید تصور کنند حکومت و دولتها به وعدههایشان عمل نمیکنند.
به گزارش ایرنا، حسن رحیمپور ازغدی در دومین نشست تخصصی مشترک سالیانه مدیران استان و حراست دستگاههای اجرایی که صبح روز (دوشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: یکی از معیارهایی که هدف افراد از ورود به حکومت را مشخص میکند، این است که اگر مزایای آن منصب نبود، چند نفر برای مسئولیت مدیریتی داوطلب میشدند؟
وی گفت: در دهه ۶۰ کسانی بودند که انسان فکر نمیکرد فاسد شوند، اما در دهه ۹۰ فاسد شدند؛ همین کسی که چند روز پیش اعدام شد، از خیلیها بیشتر جبهه بوده است، حتی جای مهر هم داشت، آن هم سه تا! اما بر سر پول دچار لغزش شد.
رحیمپور ازغدی ادامه داد: ما و شما هم از این مورد مستثنی نیستیم، الان تعداد قابل توجهی از افرادی که امروز در رسانههای خارجی و بیگانه علیه نظام تبلیغ میکند، قبلا جزو مقامات کشور بودهاند، حتی رئیس شبکه اینترنشنال زمانی معاون وزیر فرهنگ کشور بوده است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه نظارت و بازرسیها نباید بهگونهای باشد که مدیران پاک قادر به گرفتن تصمیمهای بزرگ نباشند، گفت: نظارتهای غلط در اثر سطحی بودن یا کینه شخصی مخرب است و باعث میشود کل باب حراست بسته شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: در زمان حضرت امیرالمومنین (ع) که سیستم حراست و نظارتی نبود، ایشان افرادی را برای نظارت گذاشته بودند یعنی افرادی را مامور کرده بودند تا از مراجعین پس از مراجعه به محاکم و یا مراکز حکومتی درباره نحوه برخورد و عملکرد آنها سوال بپرسند.
رحیمپور ازغدی با بیان اینکه حکومت دینی با ریش و چفیه و انگشتر عقیق مدیران محقق نمیشود، گفت: صداقت، تواضع، امانتداری، ادب در برابر مردم، تخصص و وفای به عهد ویژگیهای حکومت دینی است. در منطق اسلام کل حکومت نوکر مردم است و به همین جهت احترام به وقت و اعصاب مردم بسیار اهمیت دارد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف حراست، تسریع در امور مردم است، باید کار مردم در دستگاهها سریع انجام شود، این کار شدنی است نمونه آن را سالهای گذشته داشتیم که انجام برخی کارها سرعت بخشیده شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتقاد از وضع نظارت بر بانکها، بیمهها و صنایع بزرگ دولتی، ادامه داد: نظارت بر نظام بانکی و پولی ما در دهههای گذشته یا نشده و یا نظارت علمی نبوده و یا خودشان خائن بودهاند. پیامبر فرمود هرکس کاری را بر عهده بگیرد و انجام ندهد، خائن است.
رحیمپور ازغدی خطاب به حراست دستگاههای اجرایی گفت: خطای کوچک را با خطای بزرگ نباید اشتباه گرفت، خطای بزرگ هم با خیانت فرق میکند. خروجی مهم است تا مردم تصورشان این نباشد که حکومتها و دولتها به وعدههایشان پایبند نیستند.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه رابطه مدیران با کارمندان خود باید رابطه کاملا باز و آزادی باشد این توصیه پیامبر (ص) است، تاکید کرد: حقوق مردم از حقوق خدا مهمتر است بخصوص حقوق فقرا و ضعفا. باید به همه کارکنان دولت این را آموزش داد که با مردم چگونه صحبت کنند؛ مردم نباید وقتی وارد یک اداره دولتی میشوند احساس سرخوردگی کنند به طوریکه کارکنان آن اداره تصور کنند با زیردستان خود مواجهاند.