اخبار سیاسی / اولین همایش بینالمللی شهدای ترور انقلاب اسلامی با عنوان از بهشتی تا آرمان در مجتمع فرهنگی یادمان شهدای هفتم تیر با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ابراهیم رحیمپور ازغدی در این برنامه گفت: این مذهب و رهبرانانش از همان ابتدا هدف ترور بودند. تنها مذهبی که همه رهبرانش ترور شدند، شیعه است. هدف، ترور وحشتافکنی است. در ترور طوری وحشی و خشن عمل کنید که مردم بترسند. بیگناهان و مطلومین را بکشند، ترور واقعی است اما دفاع از حق و مظلوم ولو مسلحانه باشد ضدترور است.
وی با بیان اینکه هدف عملیات انقلابی، ارعاب ظالمین و ترساندن دشمنان خدا و خلق و ستمگران است، اظهار داشت: هدف کشتارهای تروریستی که علیه جبهه حق و عدالت است، ترساندن مردم است. فرق میکند بین ترساندن ظالم و ترساندن مظلوم. ترساندن ظالم یعنی آنکه او بفهمد که بزن در رو نیست و این جهاد مقدس است.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: نسل امروز میپرسد چرا قبل از انقلاب ترور میکردید اما بعد از انقلاب هرکس ترور میشود، محکوم است؟ جنگیدن بد است یا خوب است؟ بستگی دارد هدف جنگ چیست؟ جنگ کثیفترین و زیباترین عمل است. اگر با ظالم با شیوه عادلانه و تامین عدالت جنگ کند، این جنگ مقدس و ارعاب مظلومین است. او باید بترسد وگرنه مرتکب قتلهای زنجیرهای خواهد شد. مبارزه با ظلم به شیوه عادلانه خدمت عدالت مبارزه مظلوم است. استفاده از خشونت غیرقانونی به روش ناعادلانه ظلم بزرگ و ارعاب ملت مظلوم و بی گناه است.
رحیمپور ازغدی افزود: برخی مردم میپرسند وقتی شاه، نخستوزیر و رئیس ساواک را ترور میکنید، ترور نیست اما بهشتی و فخریزاده را میزنند. ترور است. ترور، عملیات مسلحانه برای به قتل رساندن، به چه شیوه و با چه آثار و با اهدافی است؟ راه رفتن و صلح کردن خوب است یا بد است؟ فیزیک هستهای بد است یا خوب است؟ اگر میخواهید با علم هستهای بمب درست کنید حرام است اما اگر خدمت کنید، واجب است. عملیات مسلحانه خوب یا بد است؟ خشونت علیه قاتل خدمت به مردم است. جواب خشونت، خشونت است. عملیات انقلابی ارعاب است و جنایتکار را میترساند.
این عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه قبل از انقلاب ترور نامشروع داشتیم، تصریح کرد: امام مخالف ترور نبود اما در ادامه گفتند کارآمد نیست، مردم باید آگاه شوند تا به خیابان بیایند.تا وقتی ما را ترور میکنند، یعنی در مسیر هستیم. آن روز که ترور نمیکنند، باید بترسیم چون مطابق میل دشمن کار میکنیم. برخی مسئولان دولتهای گذشته ترور نمیشوند چون مهمترین خدمت را به دشمنان کردند. اگر ترور نمیکنند یعنی برای دشمن خطرناک نیست. آخوندی را ترور نکنند مانند امثال بهشتی یعنی ضرری برای دشمن ندارد و انشاالله ترورها ادامه خواهد داشت.
رحیمپور ازغدی با بیان اینکه ترور و تروریزم در دنیا تعریف اجمالی ندارد و هرکس آمده تعریفی از خود ارائه کرده است و هنوز تعریف فرمالیتهای وجود ندارد، خاطرنشان کرد: کاملا تعریف ترور سیاسی و ایدئولوژیک است. ترور اشخاص چرا برای دشمن مهم است؟ چه چیزی باعث شد که اول انقلاب شهید بهشتی را ترور کردند تا امروز و ترورهای هستهای و ترورهای که کف خیابان انجام میشود.
وی اضافه کرد: ترورهای امروز به اندازه ترور دهه شصت نیست. ترورها هر روز وجود داشت. این اشخاص هدف اصلی نبود بلکه افکار هدف اصلی است. بهشتی سمبل آخوندی بود اما امروز بعضیها آخوندهایی هستند که فقط لباس را میپوشند اما تقوا و تفکر آخوندی را ندارند. بهشتی یک نفره جلوی همه میایستاد.
به گفته رحیمپور ازغدی، برخی نظر شهید بهشتی را درباره روحانیت پرسیدند. ایشان گفت: اگر میخواهید حکومت آخوندی درست کنید، آن چیزی بر ما مسئله دارد روحانیت نیست. کسانی که عامل متعهد پاسخگو باشند چون حافظ مکتب هستند. او میتواند در لباس روحانیت خدمت کند. روحانی یعنی کسی که عالم است و مسئول و پاسخگو است دنبال منافع ملت است و اگر این عالم ریاست و رهبری را بپذیرد به چشم فرصت شخصی نمیبیند، به دنبال ریاست نیست، معشوق صندلی قدرت نیست.
وی با تاکید بر اینکه روحانی فردی است که از بندگی کردن لذت میبرد و پیام انبیا را میرساند، ابراز داشت: روحانی جلوی کلاهبرداران در ایمان و دین را میگیرد. روحانی باید در جامعه برنامه پاکسازی دائم را ادامه دهد. ممکن است افرادی فرصتطلب و بی تقوا این لباس را بپوشند. اگر عالم اسلامی را دیدید دنیاطلب است، خانهاش طاغوتی است و ارتباطاتش ریاستطلبانه است، متکبرانه و بی ادبانه حرف میزند، او روحانی نیست که حق ولایت داشته باشد.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اخیرا از این نوع آخوندهای بی دین حتی رئیس جمهور شدند، عنوان کرد: این نوع آخوندها دنبال عدالت نیستند، کاسب هستند. با سلبریتیها میچرخند و به دنبال فالوور هستند. اینها آخوندهای بی تقوا هستند. آخوندهای بی دین میخواهد چیزهایی بگوید تا بی دینها خوششان بیاید. بنابراین شهید بهشتی گفت: در تمام عمرم در گذشته و آینده نخواستم عقیده و فکرم را بر کسی تحمیل کنم و از آن بیزارم. تلاش نکردم دین را بر کسی تحمیل کنم بلکه تلاش کردم تببین کنم.
رحیمپور ازغدی افزود: هر کس از داخل حریم خصوصی ما پرسید باید بگویید به تو چه؟ غلط میکنید سرکشی میکنید تا چیزی بخواهید دست بیاورید. یک بعد حجاب بین تو و خداست و بعد دیگر، در خیابان و مربوط به عموم است. هیچ کس را با زور و تهدید، نه میتوانید مومن کنید و نه کافر کنید. ملاک آزادی و آگاهی به خطر بیافتد کفر ایجاد میشود.