اخبار اجتماعی / دکتر حسین انتظامی که چند دوره نماینده مدیران مسئول مطبوعات در هیات نظارت بر مطبوعات بود، برای انتخابات دور جدید نیز ثبتنام کرد ولی صلاحیت او رد شد! وی در این باره نوشت:
مهندسی در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس، با وجود قبح و اشکالات یادشده لااقل قابل درک است! اما در انتخاباتی برای یک صندلی از هفت صندلی موجود – که از مراجعِ همراه آمدهاند – حتی قابل درک هم نیست.من تا دو ماه پیش مطلقا برنامهای برای حضور در این انتخابات نداشتم. بازگشت به جایی که قبلا بودهای معمولا بیمعناست و ارزش افزودهای هم ندارد مثل خداحافظی یک فوتبالیست از بازی حرفهای میماند که با آویختن کفشها، جا را برای دیگران باز میکند. این گرایش و تصمیم خود را بارها اعلام کرده بودم. اما تماسهای مکرر مدیران رسانهای و تشکلهای صنفی، مرا به این نتیجه رساند حال که در شرایط بهاصطلاح حساس کنونی، به چو منی امید بستهاند، عافیتطلبی، ناجوانمردی و قدرنشناسی است که پا پیش نگذارم.با رسیدن این خبر به گوش آقایان، به فکر چارهجویی افتادند. ابتدا به من گفته شد در صورت ثبتنام باید از مسئولیت خود (مشاورت وزیر و دبیری کمیسیون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات) استعفا بدهی؛ پذیرفتم و استعفای خود را برای وزیر محترم ارسال کردم؛ چون در طی سالهای گذشته که مسئولیت دولتی هم داشتهام به وزرای وقت و در نوشتهها و اظهار نظرهای علنی بارها گفتهام شرافت نمایندگی رسانهها را به هر پستی ترجیح میدهم و اگر بین نمایندگی و یک سِمت، مخیر شوم، بدون تردید اولی را انتخاب میکنم.فکر این را نمیکردند! حال، برگ بعدی را رو و مرا ردّ صلاحیت کردهاند و حجت را هم بر من تمام. از بین قریب ۵۵۰ نامزد چند نفر معدود را رد کردهاند که به قول یکی از آقایان، بعدا گفته نشود فقط یک نفر بوده!
وی در پایان نوشت: امکان قانونی اعتراض هم نیست. از مدیران رسانهها که همواره به این کوچک لطف داشتهاند، عذرخواهی میکنم که نتوانستم انجام وظیفه کنم و تا پایان عمر، قدردان هشت دوره اعتماد آنان و دعوت این بار هستم و مطمئنم با هوشمندی خود متوجه این نکته هستند که آقایان برای کارهای خیلی بزرگتر، آدمهای خیلی بزرگتری را با همین حربه، از میدان به در کردهاند و چنین کار کوچکی برایشان اصلا سخت نبوده و نیست.