مقالات تغذیه و سلامت/ اگر به دنبال مادهای مغذی و خوش طعم و بدون گلوتن میگردید و به کره آجیلها آلرژی دارید، کره کنجد گزینه مناسبی برای شماست.
به گزارش بهداشت نیوز، یک قاشق کره کنجد ۱۰۴ کالری، ۴ گرم پروتئین و ۱۰ گرم چربی دارد. ترکیب پروتئین، فیبر و چربی موجود در آن باعث میشود تا مدت طولانی احساس سیری کنید چون این سه ماده سطح قند خون را ثابت نگه میدارند.
بیشتر چربی کره کنجد از نوع غیر اشباع و شامل امگا ۳ است که به کاهش تورم کمک میکند و ریسک ابتلا به حمله قلبی را کاهش میدهد. همچنین این کره شامل مس، آهن، زینک، ویتامین B، کلسیم و فسفر است. ویتامین F موجود در آن از سلولهای پوستی محافظت میکند و از خشکی و خرابی پوست جلوگیری میکند. این کره برای رشد کودکان نیز بسیار مفید است. کره کنجد علاوه بر نرم کردن معده و روده برای رفع تنگی نفس، سرفه خشک و سوزش ادرار نیز مفید است.