آزمون دکتری و نوبت دوم آزمون ارشد آغاز شد

آزمون دکتری تربیت مدرس

پایگاه خبری و تحلیلی رشد ( roshdnews.ir )  آغاز همزمان برگزاری آزمون دکتری و نوبت دوم آزمون ارشد
بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، تمامی تمهیدات لازم برای برگزاری دو آزمون بزرگ کارشناسی ارشد در سطح کشور پیش‌بینی شده و هماهنگی‌های نهایی با ده‌ها دستگاه‌ اجرائی مرتبط انجام شده است.
رقابت داوطلبان نوبت اول آزمون دکتری تخصصی و نوبت دوم آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی همزمان با هم آغاز شد.

به گزارش ایسنا، آزمون ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ صبح و بعد از ظهر امروز پنجشنبه دوم و صبح فردا جمعه سوم اسفندماه سال ۱۴۰۳ بر اساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در این آزمون‌ برگزار می‌شود.
بر این اساس اولین نوبت رقابت داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی از ۸ صبح امروز در ۲۱۱ حوزه اصلی و ۹۳۸ حوزه فرعی در ۱۲۵ شهرستان برگزار شد و نوبت عصر این آزمون از ساعت ۱۴ آغاز می شود.

در بعد از ظهر امروز بیش از ۵۰ هزار متقاضی رشته‌های شناور و در صبح فردا جمعه سوم اسفند نیز بیش از ۲۵۰ هزار در ۲۳۲ کد رشته امتحانی رقابت می‌کنند.

همچنین نوبت اول آزمون دکتری تخصصی نیز همزمان با آزمون کارشناسی ارشد در ۲۴ شهرستان کشور برگزار می شود.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون دکتری سال ۱۴۰۴ تعداد ۱۷۳ هزار متقاضی دارد.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور تعداد ۵۲۱ هزار و ۴۲۰ داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ثبت‌نام کرده‌اند.

کارت شرکت در این آزمون‌ها از روز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت و داوطلبان تا روز گذشته می توانستند بر اساس مشخصات شناسنامه‌ای و مشخصات ثبت‌نامی شامل شماره پرونده و کد پیگیری نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.

نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد اواخر خرداد ماه ۱۴۰۴ اعلام می‌شود، نتایج نهایی این آزمون اوایل شهریورماه منتشر خواهد شد. بعد از برگزاری آزمون دکتری نتایج اولیه این آزمون در فروردین ماه اعلام می شود.

در خردادماه نتایج چند برابر ظرفیت این آزمون به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی اعلام خواهد شد تا فرایندهای مصاحبه انجام شود. در اواخر مرداد یا اوایل شهریورماه ۱۴۰۴ نتایج نهایی دکتری اعلام خواهد شد.

از تعداد ۵۲۱ هزار متقاضی آزمون کارشناسی ارشد ۴۷ درصد متقاضیان را مردان و ۵۳ درصد را زنان تشکیل می دهند. در مقطع دکتری نیز ۵۵ درصد متقاضیان را مردان و ۴۵ درصد را زنان تشکیل می دهند.

برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی عنوان شده است. آن دسته از متقاضیان آزمون ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ که علاوه بر کدرشته امتحانی اصلی، متقاضی شرکت در رشته امتحانی دوم و رشته‌ شناور نیز بوده‌اند، باید کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان پرینت می‌گرفتند و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه می‌کردند. زمان برگزاری آزمون تمامی رشته‌های شناور بعدازظهر روز پنجشنبه ۲ اسفند است.

متقاضیانی که اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار را همراه نداشته باشند، از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری می شود. ضرورت دارد داوطلبان گرامی برای اطلاع از جزئیات دریافت کارت و برگزاری آزمون، اطلاعیه‌های منتشر شده در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور را به دقت مطالعه کنند.

پذیرش دانشجو براساس قانون «سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی» مصوب ۱۳۹۴/۱۲/۱۸ مجلس شورای اسلامی و همچنین آیین‌نامه اجرایی مربوطه و مصوبات شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی و مطابق این اطلاعیه و شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام و پذیرش آزمون مذکور که در زمان ثبت‌نام ( ۲۲ تا ۲۸ مهرماه سال ۱۴۰۳)، توسط این سازمان منتشر می‌شود، صورت خواهد گرفت. عناوین رشته‌های امتحانی، گرایش‌ها و ضرایب دروس هر یک از مجموعه‌های امتحانی این آزمون به شرح جدول پیوست است.

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، تمامی تمهیدات لازم برای برگزاری دو آزمون بزرگ کارشناسی ارشد در سطح کشور پیش‌بینی شده و هماهنگی‌های نهایی با ده‌ها دستگاه‌ اجرائی مرتبط انجام شده است.

شرکت کنندگان باید از آوردن وسایل اضافی مانند پیجر، تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، جزوه، کتاب، ماشین‌حساب، هرگونه ریموت کنترل، هرگونه یادداشت و نظایر آن به جلسه آزمون اکیداً خودداری کنند و به همراه داشتن هر کدام از این وسایل مطابق «قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون‌های سراسری» تقلب و تخلف محسوب می‌شود. ضمن اینکه به همراه داشتن تلفن همراه حتی به صورت خاموش در جلسه آزمون موجب محرومیت از گزینش در آزمون خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *